1/21
1/1

> NEA / 16 ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016!

Για εμάς

κάθε παιδί

​είναι μοναδικό!

Περήφανοι για την πορεία μας, ξεχωρίσαμε 16 σημαντικά γεγονότα της σχολικής μας χρονιάς 2015-2016, σταθμούς μιας επιτυχημένης και δημιουργικής εκπαιδευτκής πορείας:

1. Microsoft Showcase School

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Partners in Learning-Innovative Schools” της Microsoft, το Σχολείο μας έλαβε τον τίτλο του “Showcase School” |Σχολείο Πρότυπο| ως ένα από τα 60 επίλεκτα σχολεία παγκοσμίως που αποτελούν σημείο αναφοράς και δέχονται επισκέψεις από εξειδικευμένα στελέχη άλλων σχολείων και οργανισμών.

 

2. Συνεργασία με την Αμερικανική Μαθηματική Εταιρεία ως επίσημο Εξεταστικό Κέντρο

Το Σχολείο μας εμπλούτισε τις διεθνείς του συνεργασίες με την Αμερικανική Μαθηματική Εταιρεία (Mathematical Association of America – MAA), τον πλέον καταξιωμένο μαθηματικό οργανισμό της Αμερικής, ο οποίος διεξάγει ανοιχτούς διαγωνισμούς σε παγκόσμια κλίμακα. Στο πλαίσιο αυτής της σημαντικής συνεργασίας, αποτελούν επίσημο εξεταστικό κέντρο του American Mathematics Competition.

 

 

3. Δέκα Εκπαιδευτικοί μας διακρίνονται ως Microsoft Expert Educators

Η Microsoft, στο πλαίσιο του Προγράμματος Innovative Educator (MIE) Expert, κάθε χρόνο, επιλέγει εκπαιδευτικούς από όλο τον κόσμο, ως επισφράγισμα της δράσης τους για την ανάπτυξη καινοτόμων διαδικασιών και την ενσωμάτωση πρωτοπρικαών ιδεών και μεθόδων στη διδακτική πρακτική.  Το Σχολείο μας, για ακόμη μια φορά, καταλαμβάνει εξέχουσα θέση, καθώς από τους 30 εκπαιδευτικούς, στην Ελλάδα, που έλαβαν, κατά το 2015-2016, την τιμητική αυτή διάκριση, οι 10 εργάζονται στα Εκπαιδευτήριά μας. Σε αυτό το σημείο, ασφαλώς, θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι ο Υπέυθυνος Συστημάτων Πληροφορικής του Σχολείου μας, κ. Βασίλης Οικονόμου, φέρει τον τίτλο Microsoft Innovative Educator Fellow, που αποτελεί και  την ανώτατη αναγνώριση του προγράμματος και αφορά σε εκπαιδευτικούς με πολύ μεγάλη εμπειρία σε παγκόσμιο επίπεδο σε θέματα νέων τεχνολογιών και καινοτομων δράσεων. Θερμά Συγχαρητήρια στους Εκπαιδευτικούς μας, Γεωργίου Γεωργία, Κορτσάρη Ολυμπία, Μανούρη Όλγα, Μπαλαφούτη Μικαέλλα, Μυσιρλάκη Σοφία, Πριμάλη Δημήτρη, Στριφτάρα Ανδρέα, Σωτηρίου Χρυσάνθη, Τασιοπούλου Νάνσυ και Τσέβη-Πίπιλου Ελένη για την εξαιρετική τους δράση αλλά και τη διάθεσή τους να υποστηρίξουν και να βοηθήσουν την κοινότητα των εκπαιδευτικών να αναπτύξει δεξιότητες πάνω στις νέες τεχνολογίες για να βελτιώσουν την εκπαιδευτική διαδικασία.

 

4. Διεθνείς  Διακρίσεις για το Τμήμα GCE

Oι σπουδαστές του GCE των Εκπαιδευτηρίων μας κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο: Ο Μυρεσιώτης-Αλιβέρτης Οδυσσέας έγινε απευθείας δεκτός (unconditional offer) από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης για να ακολουθήσει κλασικές σπουδές. Η Κωτοπούλου Ευγενία αναδείχθηκε από τον έγκριτο διεθνή φορέα Pearson/Edexcel,  πρώτη στην Ευρώπη, αφού κατέκτησε την υψηλότερη βαθμολογία στα Α Levels των Οικονομικών (International Advanced Level Economics) και της Ψυχολογίας (GCE Psychology) στις εξετάσεις εισαγωγής στη βρετανική ανώτατη εκπαίδευση. Ανάλογα, η Σιδέρη Μαρία-Χρυσάνθη αναδείχθηκε πρώτη στο μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας παγκοσμίως.

 

5.  Εκδήλωση: «Η Αριστεία ως Αξία στη Σύγχρονη Ελλάδα» - 17.02.2016, Θέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς

Η Αριστεία είναι Αξία αναγκαία και στα Εκπαιδευτήρια Δούκα γίνεται πράξη μέσα από το πολυδιάστατο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εφαρμόζεται σε όλες τις βαθμίδες με βασικό στόχο να αποκτήσουν οι μαθητές γνώσεις, δεξιότητες και αξίες προκειμένου να γίνουν Παγκόσμιοι Πολίτες με Ελληνική Ταυτότητα.  Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα «Η Αριστεία ως Αξία στη Σύγχρονη Ελλάδα», με την υποστήριξη της ΕΕΔΕ και με διακεκριμένους ομιλητές, όπως η Βουλευτής Επικρατείας κ. Νίκη Κεραμέως, ο Βουλευτής Επικρατείας και τ. Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, ο Επιστημονικός Υπεύθυνος Επιχειρηματικής Αριστείας της ΕΕΔΕ κ. Αντώνης Σπανός και ο Αρχιτέκτονας και Απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα κ. Παύλος Νινιός οι οποίοι προσέγγισαν το θέμα ο καθένας από τη δική του σκοπιά αποδεικνύοντας ότι η Αριστεία δεν είναι έννοια μονοσήμαντη. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Χρήστος Ζαμπούνης

 

6. Πρόγραμμα MATP Special Olympics στα Εκπαιδευτήριά μας: Μια ανεκτίμητη εμπειρία!

Τα Special Olympic Hellas, σε συνεργασία με το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»  παρουσίασαν στο  Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Δαΐς των Εκπαιδευτηρίων μας, το Πρόγραμμα Εξάσκησης Κινητικών Δεξιοτήτων (ΜΑΤP – Motor Activities Training Program), δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να βιώσουν δυνατά συναισθήματα και να ζήσουν ξεχωριστές στιγμές! Παιδιά, με αναπηρικό αμαξίδιο, από 9 Σχολεία Ειδικής Αγωγής (Αργώ, Κ.Ε.EΠ.Ε.Α. Ορίζοντες, Κέντρο Ειδικών Ατόμων η "Χαρά", ΚΔΑΠ-ΜΕΑ "Κρίκος", Ειδικό Ενιαίο Λύκειο Ιλίου, Ειδικόι Γυμνάσιο Ιλίου, ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Ιλίου, ΕΛΕΠΑΠ, Καλός Σαμαρείτης) με 55 μαθητές-εθελοντές Γυμνασίου του Σχολείου μας αγωνίστηκαν σε διάφορες κινητικές δεξιότητες για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μαζί με τον Πρόεδρο των Special Olympics Hellas και Πρέσβυ ε.τ. κ. Διονύσιο Κοδέλλα, η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ", κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Εκπαιδευτικοί, Φοιτητές Τμημάτων Ειδικής Αγωγής και Μαθητές Γυμνασίων.  

 

7. Τρίτο Βραβείο στο 2ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους για την "H Έκθεση"  του Γυμνασίου μας! 

Με ένα ιδιαίτερα επίκαιρο θέμα, αυτό του σχολικού εκφοβισμού να αποτελεί τη βάση του σεναρίου τους, οι μαθητές του Γ1 Τμήματος του Γυμνασίου μας, με την πολύτιμη συμβολή και καθοδήγηση των Καθηγητών τους, Θ. Χρυσικού και Β. Τάτση, διακρίθηκαν με το 3ο Βραβείο στο 2ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους για τη δημιουργία τους, "Η Έκθεση".

 

8. Ημερίδα: Academic Horizons - 19.3.2016, Θέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς 

Το Σάββατο 19 Μαρτίου δεν ήταν σαν όλα τα άλλα για όσους παρακολούθησαν την ημερίδα Academic Horizons που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Ομιλίες, ενημερώσεις, παράλληλες συνεδρίες, παρουσιάσεις, έκθεση πανεπιστημίων αφορούσαν σε όσα χρειάζεται να γνωρίζει ο γονιός και ο μαθητής για να επιλέξει σπουδές και καριέρα. Ειδικοί σύμβουλοι Πανεπιστημίων Βρετανίας, Γαλλίας, Γερμανίας και Αμερικής αλλά και καταξιωμένα στελέχη Λυκείου, ΙΒ, GCE και BTEC Art & Design μίλησαν για το πώς μπορούν να συνδυαστούν οι διάφορες επιλογές προετοιμασίας σπουδών και πώς ολοκληρώνονται οι επιτυχημένες αιτήσεις σε διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Κεντρικός Ομιλητής της Ημερίδας ήταν ο γνωστός Brand Strategist & Ιδρυτής της Felix BNI, Peter Economides, ενώ η  Μαρία Κουτσαύτη, MSc in Educational Counselling Psychology και Σύμβουλος Διαχείρισης Σταδιοδρομίας των Εκπαιδευτηρίων Δούκα ανέλυσε την επιλογή σταδιοδρομίας και με ποιον τρόπο επιτυγχάνεται.  Το τοπίο των μεταπτυχιακών σπουδών στην Ελλάδα ανέλυσαν οι Γεώργιος Ιωάννου - Καθηγητής, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών MBA International και Επικεφαλής του Κέντρου Επιχ. Διαδικασιών και Συστημάτων ERP στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ανδρέας Μπουντουβής – Καθηγητής, Κοσμήτορας Σχολής Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ, Γεώργιος Μποχώρης - Καθηγητής, Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Χρήστος Ταραντίλης - Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και Συστημάτων Λήψης Αποφάσεων στο Τμήμα ΔΕΤ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τέλος, καταξιωμένοι επαγγελματίες, απόφοιτοι των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ μίλησαν για την επαγγελματική καινοτομία με βάση τις εμπειρίες τους.

 

9. Πανελλήνιο Βραβείο στο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2016 

Οι 17 μαθητές του τμήματος FR165 και η Καθηγήτριά τους κ. Κάτια Ιωαννίδου, διακρίθηκαν με το Πανελλήνιο Βραβείο στο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2016, με θέμα “Le goût des mots”, το οποίο και κέρδισαν ανάμεσα σε 4000 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

 

10. Μαθητικό Συνέδριο: "Το Βυζάντιο ανάμεσα στην Αρχαιότητα και τη Σύγχρονη Ελλάδα" με την Ελένη Αρβελέρ  - 05.-04.2016, Θέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς

Η Bυζαντινολόγος Ελένη Αρβελέρ, Πρύτανις και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών ανέλαβε υπό την επιστημονική της εποπτεία το μαθητικό συνέδριο που συνδιοργανώθηκε στο Θέατρο Δαΐς, κατόπιν πρωτοβουλίας του Υπευθύνου του Λυκείου μας, κ. Νίκου Κούκη. Η εκδήλωση αυτή, αποτελεί απόδειξη της σημασίας της ενεργούς μαθητικής συμμετοχής που μεταβάλει τη σχολική ζωή σε μια εξαιρετική πνευματική εμπειρία.  

 

11. Ημερίδα STEM: Μια Πρωτοποριακή Εκδήλωση από τους Μαθητές μας! 

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας, η Ημερίδα STEM from Students to Students & Teachers, σε συνέχεια της πρωτοβουλίας των Microsoft Student Ambassadors της Ελλάδας & μαθητών μας, Χρυσάνθης Πατέρα, Γιώργου-Νικηφόρου Αυγουστίδη και Παναγιώτη Οικονόμου. Σύμφωνα με τον Πάνο Οικονόμου, στόχος της φιλόδοξης αυτής προσπάθειας ήταν "να βοηθήσουμε όχι μόνο τους συμμαθητές μας και τους γονείς τους, αλλά και τους καθηγητές μας να ανακαλύψουν αυτόν τον νέο, καινοτόμο “μετα-επιστημονικό κλάδο” που συνδέει την Επιστήμη, την Τεχνολογία, τη Μηχανική και τα Μαθηματικά." Ως αποτέλεσμα, τα παιδιά καλέσαν έλληνες και διεθνείς ομιλητές να παρουσιάσουν την εμπειρία τους, σε διαφορετικούς κλάδους STEM ο καθένας, και οργάνωσαν 2 εργαστήρια (workshops).

 

12. Education Business Awards 2016: 5 Βραβεία για το Σχολείο μας! 

Με 4 πρώτα βραβεία και έναν έπαινο στις αποσκευές του έφυγε το Σχολείο μας από την απονομή των Education Business Awards 2016. Σκοπός των βραβείων ήταν να αναγνωριστούν και να αναδειχθούν οι Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί που συστηματικά επενδύουν και καινοτομούν ώστε το ανθρώπινο κεφάλαιο της Ελλάδας να αποδώσει στην κοινωνία το σύνολο της σοφίας, των γνώσεων, των δεξιοτήτων, των ταλέντων και των εμπνεύσεων που οδηγούν στην καινοτομία και την πρόοδο.

Τα Εκπαιδευτήριά μας, διακρίθηκαν κερδίζοντας τα βραβεία στις εξής κατηγορίες:

 • Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία για την υποψηφιότητα «Η επίδραση του ψηφιακού υλικού στις μεθοδολογίες εκπαίδευσης και στο ρόλο του Εκπαιδευτικού» - Βασίλης Οικονόμου

 • Επένδυση: Αθλητισμός & Ευζωία για την υποψηφιότητα «Αξιολόγηση κινητικών δυσκολιών και παρεμβατική διαχείριση μέσω του μαθήματος της φυσικής αγωγής» - Μανώλης Γκούφας

 • Εκπαιδευτικές Επισκέψεις – Ιδιωτικά Σχολεία για την υποψηφιότητα «Οι Εκπαιδευτικές Επισκέψεις ως ανακαλυπτική περιπέτεια και παιγνιώδης μάθηση» - Γ. Νταουλτζής

 • Επιβράβευση της Αριστείας για την υποψηφιότητα «Αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα, επιβραβεύουμε την αριστεία» - Θωμάς Αγγελόπουλος

 • Ενώ έλαβαν έπαινο στην κατηγορία  Δεσμός με την Κοινωνία για την υποψηφιότητα «Στάση Ζωής, μια παιδαγωγική φιλοσοφία με ηθικές και κοινωνικές αξίες» - Ουρανία Κωστελέτου και Ευσταθία Νικολοπούλου

 

13. Στην Ανώτατη Σχολή της Γαλλίας, SciencesPo, η μαθήτριά μας, Μαρία Τατάκη   

Μια σπουδαία διεθνής επιτυχία για το Σχολείο μας, καθώς η μαθήτρια του Τμήματος International Baccalaureate, Μαρία Τατάκη είναι μία από τις τρεις ελληνίδες, που έγιναν δεκτές στο Πανεπιστήμιο SciencesPo. Από το στάδιο της ενημέρωσης και της βοήθειας στην επιλογή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Ιδρύματος έως την σύνταξη του φακέλου υποψηφιότητας και την παρακολούθηση της διαδικασίας, η Μαρία συνεργάστηκε με την Υπεύθυνη του Τμήματος Προετοιμασίας και Συνεργασίας με τα Πανεπιστήμια της Γαλλίας, κ. Κάτια  Ιωαννίδου.

 

 

14. Πανελλήνιες Εξερτάσεις 2016: Οι Μαθητές μας σταθερά στην Κορυφή!

Οι απόφοιτοί μας σημείωσαν και φέτος πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας τόσο στις Πανελλαδικές Εξετάσεις όσο και στα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, και μάλιστα στις σχολές της πρώτης τους επιλογής. Το Σχολείο μας καταγράφει, για ακόμη μία φορά, σημαντικές επιτυχίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Σε μια χρονιά που σηματοδοτήθηκε από την ιδιαίτερη δυσκολία και ασάφεια των θεμάτων, στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι απόφοιτοι του σχολείου κατάφεραν να εισαχθούν σε υψηλόβαθμα τμήματα των ΑΕΙ και να σημειώσουν και δύο σημαντικές πρωτιές:

 • Η Αριάδνη Θυφρονίτου-Λήτου εισήχθη πρώτη στο Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης 

 • Η Δανάη Γκούφα πέρασε πρώτη στη Σχολή Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς

 

15. Επιτυχία 100% και στο AQA για το Γυμνάσιό μας! 

Καθολική επιτυχία είχε το Σχολείο μας στα αποτελέσματα του AQA - Ιουνίου 2016. Συγκεκριμένα, οι εργασίες των μαθητών του Γυμνασίου μας που στάλθηκαν για αξιολόγηση στον έγκριτο Βρετανικό οργανισμό AQA (Assessment and Qualifications Alliance) και στις δύο κατηγορίες Extended Project Qualification έλαβαν την αντίστοιχη πιστοποίηση. Αναλυτικά, 45 μαθητές μας συμμετείχαν με εργασίες επιπέδου 1 (L1PJ) σημειώνοντας επιτυχία 100%, όταν το παγκόσμιο ποσοστό ανέρχεται στο 96%, ενώ 24 μαθητές μας συμμετείχαν με εργασίες επιπέδου 2 (L2PJ) επίσης με 100% επιτυχία, όταν το παγκόσμιο ποσοστό ανέρχεται στο 88%. Οι αξιολογητές εξήραν τη συνολική εικόνα των εργασιών στην έκθεσή τους αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Είναι προφανές από το συνολικό αποτέλεσμα, ότι όλοι οι υποψήφιοι απόλαυσαν την διαδικασία και ότι είχαν εξαιρετική υποστήριξη από το σχολείο τους σε όλα τα στάδια. Όλες οι πτυχές των προδιαγραφών ικανοποιήθηκαν πλήρως. Όλοι οι μαθητές αναγνώρισαν το γεγονός πως συμμετέχοντας σε εργασίες (Projects) οι δεξιότητες μάθησής τους βελτιώθηκαν και είναι σαφές ότι θα είναι σε θέση να μεταφέρουν αυτές τις δεξιότητες στις μελλοντικές ανώτερες σπουδές τους. Η παρουσίαση των σχεδιαγραμμάτων/ημερολογίων ήταν υποδειγματικές.”

 

16. Διάκριση με την Ευρωπαϊκή και η Εθνική Ετικέτα Ποιότητας eTwinning 

Στο Σχολείο μας απονεμήθηκε η Ευρωπαϊκή και η Εθνική Ετικέτα Ποιότητας eTwinning για το έργο με τίτλο «Passeurs de Loire, Passeurs d’Europe», το οποίο υλοποιήθηκε, κατά το σχολικό έτος 2015-2016, από τον Τομέα Γαλλικών και τη συμμετοχή μαθητών Α’ Γυμνασίου- επιπέδου Α2, και σε συνεργασία με το γαλλικό σχολείο Collège La Sologne De Tigy της Ορλεάνης και με την υποστήριξη του Υπευθύνου Συστημάτων Πληροφορικής  των Εκπαιδευτηρίων μας. Στο συγκεκριμένο έργο εντάσσεται και ο διαδικτυακός διαγωνισμός «Quel Musée:Ποιο είναι το μουσείο;» ο οποίος αποτέλεσε τον βασικό του άξονα. Σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning  τα θετικά στοιχεία του έργου ήταν  η θεματολογία του, η πολύ καλή ανάπτυξη και προσέγγισή του, η ενεργή συμμετοχή των μαθητών στις δραστηριότητες του έργου και η χρήση εργαλείων ΤΠΕ  για την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων. **Διακριθέντες: Οι  Καθηγήτριες  Γαλλικών, Μικαέλλα Μπαλαφούτη & Ελένη Τσέβη, ο Υπεύθυνος Συστημάτων Πληροφορικής, Βασίλης Οικονόμου και οι μαθητές:  Αλεβίζου Σταυριάννα, Δρυμιώτη Αλκηστις, Εξάκουστου Αγγελική, Μυλωνά Εύα, Μυκωνιάτης Μάριος, Γεωργαντάς Θεόδωρος, Βαλετόπουλος Φώτης, Παπαδοπούλου Ελένη, Σέρβη Αλεξάνδρα, Γεωργίου Μαριάννα, Βάγια Σοφία, Δαμασιώτη Γεωργία, Βονάτσου Μικαέλλα, Διονυσίου Τίνα, Ζησιμάτος Διονύσης, Ασπρογέρακας Σπύρος, Ντάκου Ασημίνα, Λασκαρίδου Στέλλα, Μπίσια Θάλεια,Ψύρη Κατερίνα, Καλαϊτζή Δανάη, Κατσούδας Δημήτρης, Κουτσουπιάς Μιχάλης, Λάμαρη Μαρία, Παπαοικονόμου Νίκος και Δακτυλίδη Φλώρα.

 • Twitter Clean
 • Flickr Clean

I NEED INFO...

Admissions

Scholarships

Financial Aid

Studies Abroad

Summer Camp
Apply for a Job

Premises

F.A.Q.

Blog

Contact

I AM AN ALUMNI...

Alumni Club

Photos
 

I AM A TEACHER...

Intranet

L.M.S.

ΒΤΕC
Summer Camp
Summer Academy
ΣΑΕΔ
ΑΣΕΔ
Δαΐς

STAY CONNECTED

 • Facebook - Grey Circle

Facebook                    Twitter

Like                               Follow

 • Twitter - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle

Instagram                   Youtube

Follow                          Subscribe

 • YouTube - Grey Circle

NEWSLETTER

Εκπαιδευτήρια Δούκα στη Βικιπαίδεια

Copyright © 2018 Design by  Doukas School, Powered by Vassilis Economou